Útvonalterv.hu

Tisztelt Felhasználó!

A www.utvonalterv.hu oldal fenntartója a Topolisz Kft. Az oldalon található és az oldalról letölthető térképek, illetve adatok szerzői jogi védelem alatt állnak. Szolgáltatásaink magáncélú felhasználásra díjmentesek, az ettől eltérő felhasználás, illetve a térképek és egyéb adatok másolása, tárolása, többszörözése és terjesztése - kifejezett felhasználási engedély hiányában - a Topolisz Kft. szerzői jogait sérti, és ezen cselekmények gyakorlása a szerzői jogi törvényben leírt szankciókat vonhatja maga után.

A szerzői jogi védelem kiterjed az oldalon keresztül elérhető adatokra is, beleértve a teljes adatbázist, annak bármilyen részletét és az adatok elrendezésének módját. A Topolisz Kft kifejezett előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az adatokat - akár részben, akár egészben - bármilyen módon felhasználni, különösen más szolgáltatásba, weboldalba vagy webalkalmazásba beépíteni, ezekben bármilyen módon felhasználni vagy megjeleníteni.

A www.utvonalterv.hu oldalon valamennyi térkép és egyéb adat rendszeresen frissítésre kerül. A Topolisz Kft azonban nem vállal szavatosságot és kizár minden kártérítési felelősséget az oldalon közölt adatok tekintetében.